На Кіровоградщині шукають очільника Департаменту стратегічних розслідувань

Четвер, 25 жовтня 2018 10:33

24 жовтня відбулося засідання Консультативної комісії з відбору кандидатів до управлінь стратегічних розслідувань в Кіровоградській області – повідомляє mandarin-news з посиланням на Національну поліцію Кіровоградської області.

Очолив комісію перший заступник Голови Національної поліції В’ячеслав Аброськін. Розгляд матеріалів кандидатів відбувається за участі міжнародних партнерів.

В’ячеслав Аброськін наголосив, що завданням новоствореного підрозділу є боротьба зі злочинними організаціями, зокрема, кримінальними «авторитетами» та «злодіями в законі», які є суспільно небезпечними. Відтак відбір кандидатів до Департаменту стратегічних розслідувань (ДСР) має бути максимально ретельним та жорстким.

Окрім того, до відбору задіяні міжнародні партнери.  Зокрема, до складу комісії увійшли радник з питань розслідування злочинів, пов’язаних з організованою злочинністю Консультативної місії Європейського Союзу (КМЄС) Паулюс Клікунас та менеджер програм відділу з правоохоронних питань Посольства США в Україні Марк Джексон.

Відтак комісія розглянула матеріали та провела співбесіди з 11 кандидатами. Вони претендують на заміщення вакантних керівних посад управлінь стратегічних розслідувань Головних управлінь Національної поліції у семи областях.

Наприкінці цього тижня відбудеться наступний етап відбору кандидатів.

Основні вимоги до кандидатів на посади в територіальних підрозділах ДСР:

  • досвід роботи в оперативних підрозділах поліції – від 3 років;
  • для керівного складу – досвід роботи в оперативних підрозділах від 7 років та від 3 років досвіду роботи – на керівних посадах;
  • досвід документування злочинних організацій та угрупувань.

ФОТО Патрульна поліція

Прочитано 763 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+