На Кіровоградщині п’яний патрульний з друзями побили чоловіка та розтрощили його авто (ФОТО)

Середа, 15 січня 2020 11:20
На Кіровоградщині п’яний патрульний з друзями побили чоловіка та розтрощили його авто (ФОТО) Фото: http://vikka.ua/

Прокуратура Кіровоградської області розпочала досудове розслідування щодо працівника поліції, який побив мешканця Олександрії та пошкодив транспортний засіб потерпілого. Про це mandarin-news повідомили в пресслужбі установи.

Подія сталася учора, 14 січня, в Олександрії. Інспектор роти тактично-оперативного реагування патрульної поліції у позаслужбовий час із друзями у центрі міста спричинив конфліктну ситуацію з місцевим мешканцем. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, патрульний разом з групою осіб безпідставно з хуліганських мотивів нанесли чоловікові тілесні ушкодження та пошкодили автомобіль потерпілого.

Наразі в порядку ст. 208 КПК України працівника поліції та ще одну особу затримано. Готується повідомлення про підозру. Попередня правова кваліфікація – ч. 4 ст. 296 (хуліганство вчинене групою осіб) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування. У кримінальному провадженні проводяться невідкладні слідчо-процесуальні дії, спрямовані на повне та неупереджене з’ясування всіх обставин події.

Читайте також: На Кіровоградщині п’яний патрульний жорстоко побив відвідувача розважального закладу

 

Прочитано 3422 разів
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+