На Кіровоградщині 25-річного іноземця 7 разів ловили п’яним за кермом (ФОТО)

Вівторок, 14 січня 2020 15:20
На Кіровоградщині 25-річного іноземця 7 разів ловили п’яним за кермом (ФОТО) Фото: https://konkurent.in.ua/

На Кіровоградщині поліцейські з метою видворення за межі країни затримали іноземця, який злісно порушував ПДР. Про це mandarin-news повідомили у відділі боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми поліції Кіровоградської області.

За даними правоохоронців, 25-річний громадянин іншої держави 34 рази притягувався до адміністративної відповідальності, з них 7 –за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.

Раніше іноземець прибув до Кіровоградської області для вступу на навчання до одного з закладів вищої освіти Кропивницького, у зв’язку з чим отримав посвідку на тимчасове перебування на території України. Втім, через два роки навчання студента відрахували. Після цього його посвідку про перебування на території України було скасовано. Іноземець повинен був якнайшвидше залишити територію України, однак цього не зробив. Крім того, продовжував постійно порушувати законодавство.

13 січня цього року працівники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми поліції області та управління Державної міграційної служби в області затримали 25-річного іноземця та помістили його до Державної установи «Миколаївський пункт тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають на території України». 

Громадянин перебуватиме в установі до вирішення питання про його примусове видворення до країни походження.

Прочитано 1326 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+