На Кіровоградщині назвали безпечні місця для купання на Водохреща: врятують за форсмажорних обставин (ПЕРЕЛІК)

П'ятниця, 17 січня 2020 12:00
На Кіровоградщині назвали безпечні місця для купання на Водохреща: врятують за форсмажорних обставин (ПЕРЕЛІК) Фото: https://www.slovoidilo.ua/

З метою запобігання нещасним випадкам на воді 19 січня у місцях проведення святкування Водохреща буде організоване чергування рятувальних постів у складі представників У ДСНС України в області та місцевих органів влади. Про це з посиланням на пресслужбу Управління державної служби з надзвичайних ситуацій повідомляє mandarin-news.

На території Кіровоградської області визначено 32 офіційних місця проведення заходів. На кожному посту чергуватимуть рятувальники та буде забезпечено наявність засобів рятування на воді (жилети, круги, багри дерев’яні, мотузки), засобів зв’язку та гучномовців. Також відпрацьовано взаємодію з медичними закладами області щодо надання (у разі потреби) невідкладної допомоги мешканцям області.

Наразі проведено додаткові заняття, інструктажі з особовим складом Управління, який буде залучений до чергування щодо дотримання правил безпеки на воді та порядку дій у разі виникнення небезпечних подій у місцях проведення заходів.

Загальна кількість сил та засобів від Управління ДСНС України у Кіровоградській області – 105 чоловік та 31 одиниця техніки.

Прочитано 625 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+