ДТП на Кіровоградщині: молоду дівчину врятували подушки безпеки (ФОТО)

П'ятниця, 17 січня 2020 11:20
ДТП на Кіровоградщині: молоду дівчину врятували подушки безпеки (ФОТО) Фото: https://promin.cv.ua/

На Кіровоградщині у Світловодську на вулиці Героїв України сталася ДТП. Про це з посиланням на Світловодськ вечірній повідомляє mandarin-news.

За кермом  «Шкоди фабіа»  чорного кольору був  чоловік, за кермом синьої «Хонди» – жінка.

Інспектор сектору реагування патрульної поліції Світловодського міського відділу Національної поліції Ростислав Адамов розповів про ситуацію на дорозі, що призвела до ДТП. За його словами, водій «Шкоди» рухався від перехрестя вулиць Героїв України – Вадима Бойка і вирішив розвернутися, користуючись «карманом» навпроти відділення «Ощадбанку». Але не врахував того, що зверху по вулиці Героїв України рухається «Хонда». Чоловік визнав цей факт, стверджує інспектор, тож, за попередніми висновками, водій «Шкоди» і є винуватцем ДТП. Складено відповідний протокол. 

Обидві автомашини зазнали значних ушкоджень. Молоду дівчину, водійку «Хонди», врятували подушки безпеки, які спрацювали під час зіткнення. 59-річний водій «Шкоди» отримав легкі тілесні ушкодження, зокрема, у нього великий синець на обличчі. 

Донька потерпілого у ДТП чоловіка повідомила, що її батько виїжджав з парковочного майданчика біля відділення «Ощадбанку», коли на його «Шкоду» налетіла «Хонда», що рухалася згори вулиці. За кермом машини  була молода дівчина. У неї є страховка, повне КАСКО. Батько вдарився головою під час зіткнення, тож наразі він перебуває у лікарні. Саме тому постраждала сторона шукає свідків події.

 

Прочитано 1775 разів
Останнє редагування П'ятниця, 17 січня 2020 11:25
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+