На Кiровоградщині «розшукують» вчителiв

Вівторок, 19 березня 2019 14:56

За iнформацiєю обласного центру зайнятостi, роботодавцi Кiровоградщини офiцiйно зареєстрували потребу у вчителях, вихователях та викладачах про це iнформує mandarin-news з посиланням на обласний центр зайнятостi.

Роботодавцi областi потребують 83 працiвникiв за професiями «викладач професiйно-технiчного навчального закладу», «вихователь», «педагог соцiальний», «тренер-викладач з виду спорту (спортивної школи, секцiї i т. iн.)». Їх готовi взяти на роботу такi пiдприємства як Iнклюзивно-ресурсний центр Благовiщенської районної ради, Дошкiльний навчальний заклад (ясла-садок) №73 «Червона квiточка» комбiнованого типу, Загальноосвiтня школа I ступеня № 37 Кiровоградської мiської ради Кiровоградської областi, Вiддiл освiти молодi та спорту Маловискiвської районної державної адмiнiстрацiї та iн.

Платити педагогам у навчальних закладах Кiровоградщини готовi вiд «мiнiмалки» (4173 грн.) до 7,7 тис. гривень.

Наприклад, КНП «Кiровоградський обласний спецiалiзований будинок дитини нового типу Кiровоградської обласної ради» пропонує вихователевi 5903 гривень на мiсяць. У той же час КЗ «Мiський iнклюзивно-ресурсний центр» Новоукраїнської мiської ради Кiровоградської  областi запрошує вчителя-логопеда з оплатою працi 5298 гривень на мiсяць. Рiзниця в зарплатнi пояснюється вимогами до посади викладача або вихователя, стажу роботи, специфiкою навчального закладу та ОКР освiти.

Актуальними є вакансiї для вчителiв, вихователiв та викладачiв у Голованiвському (3 вакансiї), Добровеличкiвському (3 вакансiї), Знам'янському (2 вакансiї), Кiровоградському (16 вакансiй), Маловискiвському (10 вакансiй) та по однiй у Благовiщенському, Бобринецькому, Долинському, Новомиргородському i Новоукраїнському районах Кiровоградської областi.

Якщо Вас зацiкавили вказанi вакансiї, за бiльш детальною iнформацiєю звертайтеся до мiськрайонних центрiв зайнятостi, районних та мiськрайонних фiлiй Кiровоградського обласного центру зайнятостi.

Прочитано 713 разів
Останнє редагування Вівторок, 19 березня 2019 15:01
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+