Між Кропивницьким та Знам’янкою перекрили транспортний рух (ВІДЕО)

П'ятниця, 13 березня 2020 14:20
Між Кропивницьким та Знам’янкою перекрили транспортний рух (ВІДЕО) Фото з вільного доступу

Рух транспорту з Кропивницького на Знам'янку перекрили через ремонт мосту. Про це з посиланням на Суспільне повідомляє mandarin-news.

Об'їжджати через Олександрівку водії будуть три місяці, поки триватиме ремонт, розповів інженер обласної служби автомобільних доріг Дмитро Площенко. За словами Володимира Кортовськго, головного інженера підприємства "Мостобудівельний загін 112", яке виконує ремонт, лагодитимуть міст не менше п'яти місяців. Вартість ремонту – 11 мільйонів гривень. Він фінансуєтьсяч з державного бюджету.

Біля повороту на село Трепівка Кропивницького району дорогу перекрили бетонними плитами. Про об'їзд дороги знаки та схему встановили на виїздах з обласного центру.

Два дні тому їхав звідти, то ніяких попереджувальних знаків не було. А тепер їду – перекрито. Мені на Знам'янку потрібно, а тепер круг робити треба, а це зайві 30 кілометрів. Потрібно було заздалегідь водіїв попереджувати, – каже Віктор Квітчак.

Інженер обласної служби автомобільних доріг Дмитро Площенко каже, водіїв інформувати про ремонт мосту та схему об'їзду почали місяць тому: Об'їзд здійснюється по автомобільним дорогам Олександрівка-Кропивницький-Миколаїв та Київ-Знам'янка. Також по існуючій мережі доріг загального користування.

Аварійним міст визнали у минулому році. Не ремонтували, бо не було грошей. Роботи проводитимуть не менше п’яти місяців, каже головний інженер підприємства "Мостобудівельний загін 112" Володимир Кортовський:

Ремонт пов'язаний з діючою залізницею. Укрзалізниця даватиме щодня нам вікно у дві години, щоб ми могли відключити електроенергію. Міст в аварійному стані. Будуть ремонтуватись опори, балки, повністю зніматиметься мостове полотно, буде бетонуватись монолитна плита, будуть нові тротуари, нове огородження.

Ремонт розпочнуть, як привезуть всю техніку та необхідні матеріали.

Медіа

Прочитано 1481 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+