Мешканців Кіровоградщини відгукнулись на заклик і стають донорами для Максима Зборовського

Понеділок, 05 листопада 2018 10:23

В п’ятницю і сьогодні до станції переливання крові приїздять небайдужі і  здають кров для  Максим Зборовського. Стан хлопчика стабільно важкий, - повідомляє mandarin-news

 10 – річний Максим Зборовський, мешканець Помічної,  отримав 65% опіків тіла , коли заліз на вагон, щоб зробити селфі.  Сьогодні лікарі планують перевести хлопчика із дитячої обласної до опікового центру обласної лікарні.  

В п’ятницю з Помічної поїхало 22- ое людей, сьогодні ще 25. Всі вони відгукнулись на заклик здати кров для Максима. Окрім того, мені багато телефонують із інших районів і Кропивницького аби уточнити інформацію. Ми щиро вдячні всім хто відгукується, але на сьогодні зданого обсягу крові недостатньо. Сподіваюсь протягом тижня ми зможемо зібрати необхідний обсяг»,  - розповідає  начальник управління освіти Помічнянської міської ради Ніна Сімашко.

Небайдужих готових здати кров чекають на станції переливання крові на вул. Преображенській навпроти дитячої обласної лікарні з понеділка до п'ятниці з 8 до 12 години, необхідно зазначати, що Ви є донором для Зборовського Максима. Донорам при собі мати паспорт та дотримуватись наступних правил. Лікарі запевняють, що потрібні донори з будь-якою групою крові, на станції переливання крові зроблять необхідну заміну, чи виділять потрібні складові.

 ФОТО з відкритих джерел

Прочитано 654 разів
Останнє редагування Понеділок, 05 листопада 2018 10:30
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+