Кіровоградщина: У Новомиргороді відкрилась перша сімейна піцерія

Понеділок, 05 листопада 2018 09:48

Міська влада Новомиргорода розпочала реалізацію проекту ще рік тому. Перш за все – шукали інвестора та виготовили необхідний пакет  дозвільної документації, - повідомляє mandarin-news

Сучасний ремонт, красивий посуд, адекватна цінова політика, та безперечно смачна їжа, все  заради створення чудової атмосфери для  сімейного  відпочинку. . За перші кілька днів роботи його відвідали кілька сотень містян.

Відповідно до домовленості між  міською радою і інвестором формат піцерії не передбачає "дорослі" посиденьки по деяким причинам, і в першу чергу через графік роботи закладу, з 9.00 до 21.00.
В меню більше 10 різновидів піци  виготовлена в печі, кальцоне - десерти на основі свіжовипечених бельгійських вафель, з різною начинкою, салати. Також піца продається шматочками, що важливо для школярів, які зможуть перекусити під час перерви або після уроків.
Меню напоїв, крім традиційної кави, включає в себе декілька позицій спеціально для дітей: какао, гарячий шоколад, кремове молоко із сиропом на вибір, молочні коктейлі з різними фруктовими наповнювачами. У літньому меню будуть представлені прохолодні коктейлі із льодом і  широкий асортимент морозива.

Відповідно для батьків, які будуть приходити із дітьми буде розливне пиво. Інший алкоголь не передбачений і категорично заборонений.

Прочитано 1432 разів
Останнє редагування Понеділок, 05 листопада 2018 10:38
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+