Мер Кропивницького закликав активніше готуватись до опалювального сезону

Понеділок, 20 вересня 2021 11:14

Підготовка до нового опалювального сезону 2021 – 2022 є пріоритетним завданням для міста. На цьому сьогодні, 20 вересня, під час апаратної наради, наголосив Кропивницький міський  голова, передає mandarin-news з посиланням на міську раду.

- КП “Теплоенергетик”, управління ЖКГ, щоденний контроль за кожним кроком тепловиків. Вже завершуйте ремонти мереж, котелень, випробування мереж. Я знаю, що це важливі, обов’язкові профілактичні заходи. Підготуйте до роботи теплопункти. Всі ці питання автоматично стосуються і ЖЕО. Шановні керівники, ви свої проблеми з минулого сезону знали і повинні знати. Зрозуміло, що перші два тижні будуть традиційні проблеми. Ми експлуатуємо старі мережі, можуть бути аварії. Найголовніше, щоб вони не набули системного характеру, - наголосив Андрій Райкович.

Весь комунальний сегмент, школи, лікарні, садочки, зважаючи на карантинні режими, мають також бути у максимальній готовності отримати тепло, акцентував міський голова. Паралельно увесь комунальний блок отримав завдання продовжувати активну підготовку до того, щоб разом із командою USAID, що працювала в місті 16 – 18 вересня, якомога оперативніше видати вкрай необхідну схему теплопостачання Кропивницького.

- Процес нелегкий, процес тривалий, ємкий, багатоступеневий. Тому ми виказали свою позицію партнерам і домовились, що взаємна робота буде конструктивною і компанія “ЮТА”, яка виграла тендер, працюватиме значно швидше встановленого графіка. Рішення нам потрібні були ще вчора. У нас немає інших варіантів і можливостей, аніж модернізуватись. Ринок газу із непідйомними  цінами, тарифний тягар, застарілі мережі, колосальні борги і колосальні втрати тепла - так далі бути не може. Ми вже пройшли нелегкий шлях. Тому не просто рухаємось, а прискорено біжимо вперед, - акцентував очільник міста.

Під час  наради із командою USAID було домовлено комунікувати із розробниками схеми тепла 24 на 7. Адже місто чекає на оптимальні варіанти тепломодернізації за вигідними умовами.

Прочитано 246 разів
Останнє редагування Понеділок, 20 вересня 2021 11:19
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+