Кропивничан закликають вакцинуватись та не ігнорувати карантин

Понеділок, 20 вересня 2021 11:33

Сьогодні, 20 вересня, під час апаратної наради Кропивницький міський голова Андрій Райкович наголосив на важливості повернутись до жорсткого дотримання карантинних вимог: носіння масок, користування антисептиками, дотримання соціальної дистанції, передає mandarin-news з посиланням на Кропивницьку міську раду.

- Вакцинація - дія №1! Медики, розкажіть, які вакцини можна зараз робити і чим замінювати, в разі, якщо необхідної вакцини немає, - зауважив Андрій Райкович. – Бачите, про що говорить держава? Не вакцинувалися - будуть обмеження.

Вкрай необхідно, щоб ковідна база була стовідсотково готовою до прийому хворих, наголосив очільник міста. А також налагоджена взаємодія первинної ланки, сімейних лікарів із населенням, відпрацьовані умови прийому хворих у поліклініках, коли зростає кількість простудних хвороб. Спеціалісти управління охорони здоров’я отримали завдання тримати на контролі усі процеси - від прийому хворих до наявності кисню в лікарні. 

- Має бути особлива увага до будівельних об'єктів і проєктів: операційний блок ЛШМД, постковідна реабілітація на Валах, а також дитяча поліклініка. Це важливо для розвитку медичного простору міста, - акцентував міський голова. - Також повертаємось до щоденного вивчення оперативної інформації щодо ситуації із COVID-19! Вона має бути знову на кожному робочому столі моїх заступників і керівників профільних управлінь - хоч на папері, хоч на моніторі. Але дивимось, аналізуємо і швидко реагуємо. Оголосять перехід в іншу карантинну зону, значить, і ми вживаємо відповідні заходи.

Увагу поліції, держпродспоживслужби загострив на важливості активізувати рейди, особливо на ринках і там, де ще є стихійна торгівля.

 

Прочитано 257 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+