Ліга Європи: «Олександрія» на останніх секундах створила неймовірний камбек. Всі голи (ВІДЕО)

П'ятниця, 08 листопада 2019 10:40
Ліга Європи: «Олександрія» на останніх секундах створила неймовірний камбек. Всі голи (ВІДЕО) Фото: https://www.ua-football.com/

У четвертому турі групового етапу Ліги Європи «Олександрія» змогла відігратися, зрівнявши рахунок на останніх секундах матчу. Про це повідомляє mandarin-news.

Як і очікувалося, агресивніше в дебюті грали гості, кілька хороших атак вийшло у "Сент-Етьєна", господарі оборонялися і намагалися притримати м'яч. Втім, заспокоювати гру підопічні Шарана і не думали, можливо, хотіли приспати пильність суперника, що частково вийшло.

Вже на 15-й хвилині олександрійці створили перший небезпечний момент. Мірошниченко з лівого флангу пройшов на везінні (буквально продерся), нехай ніяково, проте, доставив м'яч до Банади в центральну зону, Женя смачно пробив між двох захисників. Голкіпер французької команди зробив сейв, показавши відмінну реакцію. А ще через три хвилини Лучкевич видав відмінний пас на Банаду, відрізавши двох захисників, знову з центральної зони бив хавбек, ще небезпечніше, однак і цього разу Рюффьє врятував "зелених".

Тільки перехопили ініціативу господарі, тільки відчули впевненість, як пропустили випад Хазрі, який зіграв на межі офсайду. Паньків пішов на перехоплення, трохи не встигав, явно збивав нападника, і арбітр призначив пенальті. З одинадцяти метрів пробив сам потерпілий, спокійно і холоднокровно по різних кутах розвів м'яч і воротаря тунісець.

Невдало склався для "Олександрії" перший тайм. Створивши кілька хороших можливостей забити, пропустили безглуздий і необов'язковий гол господарі. І це при тому, що не поступалися "містяни" гостям з Франції, а в окремі періоди навіть перевершували, фатальним виявився один єдиний провал.

Набагато більше старалися олександрійці після перерви, заряджені і з помітною мотивацією "містяни" штурмували ворота гостей, були помітні на флангах Лучкевич та Мірошниченко, в штрафній суперника або на підступах до неї - Ковалець і Банада, часто проходили поперечні, загострюючі передачі на гравців атаки. "Сент-Етьєн" зовсім не виглядав тією командою, яку бронзовий призер УПЛ минулого сезону не міг би обіграти.

Нарешті, залетів м'яч в сітку "зелених" після удару зі штрафного Бухала і рикошету від Банади, здавалося б, заслужений і логічний гол, але ні. Руки гравця "Олександрії" торкнувся м'яч перед тим як залетіти в сітку. Взяття воріт арбітр скасував.

І відразу нова прикра невдача, покарання за втрату концентрації. Мабуть, вирішили взяти перепочинок господарі, підготувати новий штурм, але не розрахували своїх сил і можливостей. Через центр пройшов Камара, два наших захисника не змогли його стримати, ще й пас від Буанга вийшов дуже хорошим, Камара зміг пробити з пиру, під рукою Паньківа пролетіла сфера.

Після другого м'яча французів і почалося все найцікавіше. В якомусь шаленстві, самовіддано, немов відкрилося друге дихання, олександрійці кинулися вперед. "Сент-Етьєн" вирішив грати на утримання рахунку, притискався до своїх воріт, в сучасному футболі цього не прощають.

Чудово вийшов на заміну Безбородько, форвард помітно посилив гру у другому таймі і забив вкрай важливий м'яч, який відродив інтригу. А потім фінальний штурм завершився масованою атакою на ворота Рюффьє, голкіпер помилився, на виході зіграв невпевнено, залишив ворота і подарував м'яч Задераці. Максим здорово перекинув кіпера та влучив в ціль. Забили два гравці, які вийшли на заміни. Є резерв, є потенціал і є амбіції у "Олександрії", так що боротьба за плей-офф продовжується.

Медіа

Прочитано 2209 разів
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+