Ляшко закликав владу не піднімати ціну на газ. Відео

Вівторок, 06 лютого 2018 09:20

Олег Ляшко вимагає від влади підвищувати доходи українців, а не піднімати ціну на газ в обмін на черговий кредит МВФ. Лідер Радикальної партії переконаний, що українці навіть при нинішній ціні на газ не можуть сплачувати за «комуналку», бо зубожіють через політику влади. Погоджуються з Олегом Ляшком і українці, з якими він спілкувався на вулицях Києва.

«Пенсія у вчительки з Харкова, яка пропрацювала все життя, 2 тисячі гривень. Тепер їй кажуть, що вона повинна за тисячу кубів газу заплатити 8 - 9 тисяч гривень. Де їй їх взяти? Тому треба збільшувати обсяги видобутку власного газу, щоб менше його купувати за кордоном. Люди, які заробили ті копійчані пенсії, повинні витрачати їх не на сплату «комуналки», а на своїх онуків та правнуків», - обурювався Лідер Радикальної партії.

Думки українців щодо підвищення ціни на газ Олег Ляшко доніс до влади на засіданні Погоджувальної ради. Він підкреслив, що керівництво держави своєю політикою змушує людей тікати за кордон через бідність.

«Запас міцності у українців вже вичерпано. В країні криза неплатежів, бо люди не сплачують за «комуналку», бо немає чим. І замість того, щоб спрямувати 70 мільярдів гривень на нові робочі місця, підвищення зарплат та пенсій, влада покриває з держбюджету субсидії. Фактично, влада дає ці кошти олігархам – власникам газових мереж, грабуючи українців», - зазначив політик.

Команда Олега Ляшка пропонує план подолання бідності. Перш за все, радикально підвищити доходи громадян. За словами лідера Радикальної партії, мінімальна зарплата повинна бути не менше 5000 тисяч, а мінімальна пенсія 3500 гривень.

«Дебільні експерти розказують, що українці кожен день ікру червону їдять. Да, таких українців є в країні чоловік 20. Може 200. А 40 мільйонів людей – хліб без масла їдять, а можливо і лапу сосуть, бо немає в них можливості ні на хліб, ні на масло. Тому єдина можливість подолати бідність – це піднімати доходи українців. + Як це зробити? Треба створювати нові робочі місця, міняти економічну та грошово-кредитну політику. Вони це не роблять, ми пропонуємо робити»

Медіа

Прочитано 1005 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+