«Легендарну» дорогу на Миколаїв заливають важким бетоном (ВІДЕО)

Вівторок, 24 вересня 2019 12:00

У Єланецькому районі Миколаївщини тривають роботи з капітального ремонту автомобільної дороги загального користування державного значення Н-14 Олександрівка-Кропивницький-Миколаїв. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на прес-службу САД у Миколаївській області.

Працівники підрядної організації ТОВ «Ростдорстрой» продовжують укладання верхнього шару цементобетонного покриття (важкий бетон – 2000 п.м) на ділянці км165+000-км172+000. У зв’язку зі зміною температур у зимовий та літній період, коли бетон зменшується та збільшується в об’ємі, під час будівництва влаштовують температурні деформаційні шви. Їх встановлюють через 46 м по всій протяжності дороги. Контрольні шви – через 9,2м. На повздовжних і поперечних швах на глибині 13см укладають армувальні елементи.

На окремих ділянках підрядники виконують інші роботи: переносять існуючі комунікації (газопровід, водопровід, лінії електромережі та зв`язку ), монтують водопропускний лоток, влаштовують дренуючий шар на з’їздах та влаштовують основи на зупинкових майданчиках тощо.

Медіа

Прочитано 962 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+