Кропивницький ЖЕО №3 імітував ремонт даху в квартирі на вулиці Соборна. ФОТО та ВІДЕО

П'ятниця, 27 липня 2018 16:02

Близько двох тижнів тому, «Мандарин-News» писав про те, що  «через бездіяльність ЖЕО стався потоп у квартирі кропивничанки».

Потерпіла проживає за адресою: вулиця Соборна 23/34, 5 поверх. Тоді, жінка зверталася до нашої редакції за допомогою, адже в її будинку протікає дах.

 Жінка зверталась до працівників ЖЕО №3. В житлово-експлуатаційній організації їй пообіцяли відремонтувати дах, ліквідувати велику щілину, через яку потрапляє вода у будинок. Головний інтеженер ЖЕО №3 Світлана Суковач, на відео адресоване постраждалій, запевнила, що дах відремонтовано.   

І після останніх злив, у мешканки виникло питання: «А де дах відремонтовано?»

Під час першого дощу, виявилося, що всі «ствердження» працівниці ЖЕО №3 – пусті розмови, імітація, брехня.

У квартирі, як і минулі рази, знову почався «стихійний душ» (на відео).

«Штукатурка валиться ще після минулого дощу! Але тут нізвідки не візьмись новий дощ. На прийомі у мера говорилося про те, що дах відремонтують. Але як бачу ремонт пройшов сумно. Тепер буде письмове звернення від мене, а не тільки по телефону. І на прийом до мера ми підемо разом з начальником ЖЕО №3. Що б не розповідали марення про те, що це жителі самі ставили інтернет і відсунули шифер!» - зазначила постраждала в своєму Facebook.

 

Жінка знову написала заяву на ім’я начальника ЖЕО №3 Олександра Довгаля, де розповіла про свою проблему. Постраждала хвилюється за своє майно й не може зрозуміти, чому вже в третє її  проблему ігнорують, відповідаючи лише відеопосланнями. 

 

 

 

 

 

Медіа

Прочитано 1110 разів
Останнє редагування П'ятниця, 27 липня 2018 17:40
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+