Кропивницький: Танцювальна столиця України встановила новий національний рекорд.ФОТО

Понеділок, 30 квітня 2018 23:26

Наймасовішу українську польку станцював на головній вулиці Кропивницького 871 учасник ювілейного, 10 Міжнародного фестивалю пісні і танцю "Об'єднаймо дітей мистецтвом". Директор Національного Реєстру Рекордів України зафіксував у нашому місті новий танцювальний рекорд.

«За 10 років існування фестиваль став не просто значущою культурною подією, а незмінною традицією, яка об'єднує любов'ю до мистецтва тисячі талановитих дітей з усіх куточків країни, щоб творити, розвиватися, рости і перемагати! Дякую за ідею і організацію виконавчому директору нашого Культурно-мистецького фонду "Перспектива" Олександрі Ткаченко, поважним діячам культури, які були у складі в журі, і іменитим столичним хореографам за відмінні майстер-класи для молоді. А переможців фестивалю, рекордсменів і їх батьків вітаю з тріумфом і бажаю натхнення, прогресу та нових перемог!» - написав на своїй сторінці у Фейсбуці засновник Культурно-мистецького фонду "Перспектива" Артем Стрижаков.

За інформацією, Кропивницький перевершив Львів, який раніше володів рекордом з польки. Там було встановлено рекорд майже 10 років тому вдвічі меншою кількістю учасників.

Прочитано 1132 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+