Кропивницький: сьогодні ще два маршрутних таксі виїхали на роботу

Середа, 20 травня 2020 10:20

Сьогодні, 20 травня, у Кропивницькому розпочали роботу ще два маршрути громадського транспорту - №21 та №113. Про це повідомлялось на офіційному сайті міськради. Відповідне рішення ухвалив міський штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на своєму засіданні вчора, 19 травня, за результатами обстеження пасажиропотоків.

- На лінії поки що виїдуть 50% транспортних засобів від кількості, передбаченої укладеними угодами, - відзначив начальник управління розвитку транспорту та зв’язку міської ради Віктор Житник. – Ми поступово вводимо додаткову кількість маршруток за тими напрямками, де зафіксовані черги на автобусних зупинках. Скупчення людей – це завжди ризик поширення вірусної інфекції. Перевезення в маршрутних таксі будуть здійснюватися виключно за кількістю місць для сидіння, як це від початку пом’якшення карантина роблять автобуси маршрутів №№ 8, 5, 55, 4, 111, 77, 44, 6, 274, 115 та 14.

Також начальник управління відзначив, що патрульна поліція продовжує жорстко контролювати дотримання режиму роботи, як і належну санітарну обробку салонів та масочний режим у маршрутних таксі. Але і водії маршрутних таксі розуміють повноту відповідальності та розмір штрафних санкцій і не допускають порушень. За інформацією  представників Патрульної поліції, від моменту початку роботи маршруток, на їхніх водіїв ще не складено жодного протокола за порушення правил перевезень в умовах карантинного режиму.

Прочитано 652 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+