Кропивницький депутат-радикал наголосив на необхідності придбання сучасного авто, що перевозить людей на візках. ВІДЕО

Вівторок, 19 червня 2018 13:13

Соціальним таксі у Кропивницькому щоденно користуються люди з інвалідністю які не здатні самостійно пересуватись, або пересуваються за допомогою милиць, палиць, візків та інших засобів. Такий громадський транспорт почав працювати у серпні 2016 року. Вже два роки соціально незахищені кропивничани мають змогу поїхати до лікарні, пенсійного фонду, соцзахисту та інших установ.

Але, люди скаржаться саме на транспортний засіб у якому їх перевозять. За словами користувачів, він у жахливому стані: всередині салону відсутні тримачі, під час руху пасажирів дуже трусить та підкидує, водієві доводиться самостійно піднімати візки та заносити всередину, адже підйомник у авто також відсутній. 

Денис Борисов працівник Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Фортечної районної у місті Кропивницькому ради, та депутат Фортечної районної ради від Радикальної Партії Олега Ляшка є водієм саме такого таксі. 

Тому, 7 червня, під час засідання сесії Фортечної районної у м. Кропивницькому ради, Денис Борисов звернувся до колег з пропозицією, на черговій сесії Міської ради Кропиницького внести відповідні зміни у Програму розвитку міського пасажирського транспорту та виділити кошти на придбання нового спеціалізованого автомобіля для надання підопічним Територіального центру транспортних послуг "Соціальне таксі".

Під час голосування вказаний запит депутати підтримали одноголосно, він буде направлений міському голові м. Кропивницького Андрію Райковичу.

Від автора: Для підтвердження необхідності придбання нового автомобіля облаштованого пандусом для перевезення інвалідних візків, ми зняли коротке відео. 

 

Медіа

Прочитано 884 разів
Останнє редагування Вівторок, 19 червня 2018 14:11
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+