Кропивницький: депутат просить розслідувати надзвичайну подію з маленьким хлопчиком (ВІДЕО)

Понеділок, 16 грудня 2019 12:40

У Кропивницькому водiй за кермом легковика ледь не спричинив загибель маленького хлопчика, що стояв бiля пiд’їзду. Вiдео надзвичайної подiї викликало значний резонанс у кропивницькому сегментi Фейсбуку, повiдомляє mandarin-news.

Надзвичайна подiя сталася бiля одного з пiд’їздiв корпусу 3 будинку №22 на вулицi Героїв України. Як видно з опублiкованого вiдео, хлопчик стояв бiля дверей, коли побачив, що на нього прямує легковик. Дитину врятувала надзвичайна реакцiя – буквально в останнi секунди вiн устиг вiдскочити, не потрапивши пiд колеса.

Ця ситуацiя викликала глибоке занепокоєння у депутата мiськради Кропивницького Рафаеля Санасаряна. Для того, щоб убезпечити дiтей у майбутньому. Обранець звернувся до керiвництва кропивницької полiцiї з депутатським запитом.

Менi, як депутату Мiської ради мiста Кропивницького, стало вiдомо про недопустиму ситуацiю, яка сталась на моєму виборчому окрузi, а саме – бiля будинку №22, корпус 3, по вул. Героїв України.  Водiй автiвки мало не збив малолiтню дитину, яка стояла бiля пiд’їзду. Вiдповiдно до пунктiв 1, 2, 3, 4, ст. 15, ЗУ «Про статус депутатiв мiсцевих рад», прошу вас провести вiдповiдну перевiрку даного правопорушення та в разi необхiдностi  притягнути винних до вiдповiдальностi з наступним iнформуванням про це мене, як депутата мiсцевої ради, – йдеться у депутатському зверненнi.

Вiдповiдь вiдповiдно до законодавства має надiйти у 10-денний термiн. Редакцiя  обов’язково повiдомить своїх читачiв про результати розслiдування.

Медіа

Прочитано 3876 разів
Останнє редагування Понеділок, 16 грудня 2019 12:42
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+