Кропивницькі депутати підтримали звернення Антиолігархічного пакету

Вівторок, 24 квітня 2018 16:49

Сьогодні, 24 квітня, на черговому засіданні сесії міської ради Кропивницького було підтримано звернення групи депутатів до Верховної Ради України щодо ухвалення Антиолігархічного пакету докорінних перетворень.

Озвучив звернення керівник фракції ВО «Свобода» Сергій Капітонов.

«Ми маємо захистити від зубожіння український народ. Основною причиною цього є олігархія. Адже саме олігархи залишаються головними акціонерами влади в Україні впродовж чверті століття. Це вони корумпують увесь державний апарат, за що отримують можливості за безцінь приватизовувати підприємства та творити приватні монополії, не платити податків і виводити награбоване в офшори. Єдиний шлях подолати олігархію – це запровадити в життя Антиолігархічний пакет докорінних перетворень, майже всі законопроекти якого зареєстровані у Верховній Раді», - говорить Сергій Капітонов.

Вищевказане звернення підтримали більшість голів фракції міської ради, в тому числі і фракція Радикальної Партії.

"Люди не повинні страждати від корумпованої влади! Проведення реальної деолігархізації було однією з головних вимог Революції Гідності, а сьогодні є найпершим завданням від працедавця – українського народу. Тільки шляхом ухвалення Антиолігархічного пакету докорінних перетворень ми витягнемо Україну з ями корупції, зубожіння та війни.", - прокоментував проект рішення депутат міської ради від РПЛ Сергій Бойко.

 Депутатський корпус міської ради м. Кропивницького більшістю голосів підтримав звернення до Верховної Ради України.

Прочитано 464 разів
Останнє редагування Вівторок, 24 квітня 2018 16:49
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+