Дмитро Лінько: У селах Кіровоградщини необхідно впроваджувати нове життя

Вівторок, 24 квітня 2018 15:00

Вчора, 23 квітня, команда Радикальної партії Олега Ляшка, побувала ще в двох селах району – Дмитрівці та Цибулевому. 

У Дмитрівці радикали завітали до двох місцевих шкіл, щоб познайомитись з місцевими жителями та оглянути нові велосипедні стоянки, які були встановлені за сприяння кандидатів в депутати до Дмитрівської об’єднаної територіальної громади Ярослава Алєксєєва та Ігора Ніколаєва.   
 Під час бесіди, працівники шкіл розповіли про ряд досі не вирішених питань. В першу чергу матеріально технічного забезпечення: заміна підлоги, закупівля нових меблів, серед яких особливо важливим є придбання нових стільців. 
Під час дискусій народний депутат від РПЛ Дмитро Лінько зазначив: 
- Зараз, у всій країні відбувається процес децентралізації, після якого ОТГ матимуть досить широкі права та величезні можливості для розвитку.  Але найважливішим для людей, на даному етапі, є правильний вибір керівництва. Необхідно аби до влади зараз приходили нові, енергійні люди. Майже всі питання, які ми обговорили, можна вирішити шляхом різних державних та міжнародних програм, про які прості люди й не знають. Для представників нашої партії ми проводили й будемо проводити різні тренінги аби вони виправдовували довіру людей. У селах Кіровоградщини необхідно впроваджувати нове життя. От до нас звертаються з питанням відсутності освітлення на вулицях – це проблема місцевої влади. Тільки її вирішити не важко. Потрібно лише подати проект на субвенцію, що наші депутати, впевнений, зроблять, адже вони активні й їм не байдужий благоустрій рідного краю. 
 
 
Після цього команда РПЛ поїхала до села Цибулеве, де спочатку оцінили хід ремонту в будівлі місцевого Палацу Культури, який не бачив змін із часу побудови. Наразі, завдяки старанням місцевої влади та представника Радикальної Партії Володимира Смалька замінюють дах. Планується також внутрішній ремонт будівлі.  
 
Останньою зупинкою робочого візиту став Цибулівський амбулаторій, де за ініціативи Володимира Смалька відбулося утеплення фасаду, ремонт коридору, заміна всіх дверей до кабінетів, монтаж нової стелі та встановлення пандусів. 
 
 
За результатами сьогоднішнього візиту в Дмитрівку, де ми були разом із каднидатами в депутати до об’єднаної територіальної громади, які вже вирішили кілька важливих для громадян питань. Хочу сказати, що все можливо вконати, потрібно лише бажання та активність. Тож, ми й підходимо до вибору наших партійців дивлячись на енергію, само мотивацію та ініціативу. Будемо сподіватися на підтримку місцевої громади й готуватимемо депутатів від РПЛ аби вони щиро та старанно працювали. Радує, що скористалися можливістю відвідати Знам’янський район і представники Кропивницького міського осередку Радикальної партії. Думаю, для них було цікаво побачити, як працюють їх колеги у районах. А пишатися нам є чим: ремонт клубу в Цибулевому, покращення інфраструктури в ДНЗ №6 міста Знам’янка та амбулаторії в тому ж таки Цибулевому, установлення велопарковок у школах Дмитрівки. Радує, що наші партійці старанно працюють для покращення благоустрою своєї місцевості, адже якщо кожен дбатиме про свою місцевість, то й незабаром уся Кіровоградщина, а за нею – й Україна, процвітатиме. 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Прочитано 844 разів
Останнє редагування Вівторок, 24 квітня 2018 15:30
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+