Кропивницька молодь заявила про себе на всю Україну. ФОТО. ВІДЕО

Середа, 13 грудня 2017 15:15

10 грудня, у центрі Києва відбувся перший Всеукраїнський з’їзд Молодіжного крила Радикальної Партії Олега Ляшка. Захід пройшов у конференц-залі готелю “Хрещатик”. На урочистостях було присутньо близько 650 учасників з усіх областей України. Зокрема, кропивницька команда делегувала 16 представників.

Відкрив Перший Всеукраїнський з'їзд народний депутат України - Дмитро Лінько, який і став куратором молодіжного напрямку.

“Ми заснували цей молодіжний рух – як основу для соціального ліфту української молоді до великої політики та влади. Тільки енергійна, ініціативна та розумна молодь зможе радикально змінити країну і витягнути її з безпробудної кризи. Такого запалу, натхнення і віри в перемогу, як в очах всіх молодих учасників з‘їзду – такого я не бачив ніколи. Це додає сил і віри в перемогу”, - говорить Лінько.

 

Світлина від Игоря Белова.

Очільником Молодіжного крила став член Радикальної Партії, ініціативний, молодий політик Ігор Бєлов. Саме він, вісім місяців тому, звернувся до Дмитра Лінька з ініціативою створення грандіозного проекту. 

“Зараз із чистою совістю я можу сказати, що Радикальна партія Олега Ляшка має найсильніше молодіжне крило в Україні. За плечима нашої команди організація спортивних заходів та тренінгів. Ми першими почали допомагати постраждалим після вибуху у Вінницькій області. Ми домоглися звільнення головних корупціонерів у Хмельницькі області. Сьогодні в нас перший з’їзд. Через рік, під час другого з’їзду ми будемо в два рази сильнішими та в три рази ефективнішими!”, – наголосив під час свого виступу Бєлов.

За станом здоров’я Олег Ляшко не зміг бути присутнім у залі, але передав офіційне звернення, яке доручив зачитати народному депутату України Андрію Лозовому.

“Тільки молодь здатна змінити нашу країну. Так, як зробила це взимку 2013-14 років. Молодь, яка не зіпсована посадами при державній кормушці. Молодь, яка сповнена віри, мрій та ідей. Молодь, яка не шукає кращої долі за океаном, а залишається тут не заради чогось, а попри все. При кожній зустрічі я бачу, що ви є гідними провідниками ідеології, яка розпочалася за Франка і продовжується за Ляшка. Але і я вчуся у вас. Певен, разом ми створимо нову, сильну й багату державу”, – йдеться у листі.

Лідер радикалів Олег Ляшко, на своїй сторінці у ФБ, прокоментував захід досить метафорично: "Молодіжне крило Радикальної Партії - це новий паросток міцного дерева нашої політсили, яке я з однодумцями висадив лише 6 років тому. За цей час дерево хворіло, деякі гілки довелось обрізати, але це лише зміцнило садженець і дозволило йому рости далі".

До Виконкому громадської організації увійшли найкращі представники молодіжки, які за короткий період вже встигли себе проявити в партійній роботі: Зоряна Качур, Ілля Андрійчук, Олена Бригинець, Влад Мельник, Олександр Гергель, Роман Побурко та наша землячка, голова Молодіжного Крила РПЛ у місті Кропивницькому Тетяна Телих.

"Вітаю ще раз всю нашу молоду команду! Сьогодні ми офіційно відкрили ГО «Молодіжне крило Радикальної партії», і довели, що головне - це бажання діяти! Посвідчення, яке я отримала - це не тільки моя заслуга, це результат- плідної роботи нашої команди. Дякую усім за підтримку, ми не підведемо!", - зазначила Тетяна Телих.

 

 

 

Медіа

Прочитано 1224 разів
Останнє редагування Середа, 13 грудня 2017 15:19
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+