Кропивницька міськрада "за" будівництво McDonald`s у сквері

П'ятниця, 14 травня 2021 14:25

У Кропивницькій міськраді комісія з питань архітектурної діяльності, містобудування та капітального будівництва розглянула дві петицій від мешканців міста: про допущення та  не допущення будівництва МакДональдсу в обласному центрі. Про це повідомили в пресслужбі міської ради, інформує mandarin-news. 

За передбаченою процедурою, обидві  петиції набрали понад 450 необхідних голосів.

Члени комісії висловилися за реконструкцію Центрального скверу із будівництвом брендового ресторану швидкої їжі. Петицію ж про не допущення будівництва депутати не підтримали.

 

Нагадаємо, компанія МакДональдз презентувала візуалізацію свого закладу в центральному сквері Кропивницького. Жителі Кропивницького виступили проти знищення дерев у сквері заради Маку. Інша частина кропивничан підтримують  ініціативу будівництва закладу саме в цьому сквері. Кропивничани підтримали дві петиці: за і проти будівництва МакДрнальдз у центральному сквері. Обидві петиції набрали необхідну кількість підписів, однак прохання будувати Мак у цьому сквері підписали 671 особа, а будівництво в іншому місці підтримали 479 людей.

Прочитано 939 разів
Останнє редагування П'ятниця, 14 травня 2021 14:42
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+