Кропивничани просять будувати McDonald's у Центральному сквері

Середа, 05 травня 2021 12:52

На сайті місцевих петицій прихильники МакДональдз в обласному центрі просять допустити будівництво цього закладу у Центральному сквері. Про це йдеться в петиції Дмитра Правди.

Наводимо текст звернення без змін.

Шановний Андрію Павловичу!

Ми, більшість (підкреслено) жителів міста Кропивницький, вважаємо, що "Макдональдс" повинен бути побудований виключно В (підкреслено) Центральному сквері Кропивницького з тієї причини, що люди вже не один десяток років не мають бажання проводити час в даному сквері з багатьох причин, а саме:

1. Бездомні, які уночі сплять на лавочках і справляють нужду в найближчих місцях від цієї лавочки;
2. Жебраки, які не дають відпочивати людям в сквері;
3. Нічні кафе в сквері, відвідувачі яких в більшості своїй звикли справляти нужду відразу після відвідування даних кафе в області самого кафе;
4. Підвали під сквером знаходяться в аварійному стані і не відомо скільки ще протримаються;
5. Облагородженням даного скверу ніхто не займається більше десятка років.

У зв'язку з цим ми, більшість (підкреслено) жителів міста Кропивницький, вважаємо, що саме У Центральному сквері Кропивницького має розташовуватися Макдональдс, так як це дозволить позбутися від основних мінусів для відпочинку в даному сквері.

Після розміщення Макдональдса Центральний сквер Кропивницького буде облагороджений, кафе (і всі наслідки у всіх сенсах) перестануть заважати людям відпочивати в сквері.

Просимо взяти до уваги, що в сквері ніхто не збирається вирубувати всі дерева і дана інформація, яка поширюється в групах міста Кропивницького, є недостовірною і такою, що вводить в оману її жителів.
Так само нагадаємо, що облагороджування Центрального скверу Кропивницького не приведе до особливих змін для жителів міста, а ось ситуація з бездомними, попрашайкамі і деякими відвідувачами кафе залишиться без змін.

Сподіваємося на взаєморозуміння і розсудливість всіх, в тому числі і противників Макдональдса в центральному сквері Кропивницького.

 

Нагадаємо, нещодавно активісти, які проти будівництва Маку в Центральному сквері зареєстрували свою  петицію. Вона вже набрала 336 підписів з 450 необхідних.

Прочитано 951 разів
Останнє редагування Середа, 05 травня 2021 14:12
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+