Кропивничани просять своїх депутатів не голосувати за вбивства дерев

Вівторок, 10 липня 2018 12:20

Хвилею серед кропивничан по соціальній мережі Фейсбук прокотився так званий флешмоб "Попроси свого депутата не голосувати!". Його ініціаторами є члени громадської організації "Озеленення Кропивницький". Активісти намагаються зупинити вирубку дерев у сквері біля аеропорту. 

Сквер перед будівлею аеропорту хочуть вирубати, а на його місці побудувати заправку, автомийку і СТО. 
Так, перед самим аеропортом, на реконструкцію якого Міністерство інфраструктури готується виділити великі гроші, і який, може, колись прийматиме навіть міжнародні рейси.
А може, й не прийматиме, бо наявність заправки перед міжнародним аеропортом не допускається, оскільки це несе загрозу теракту.
На сесії міської ради 12 липня (в четвер) буде розглядатися передача цієї ділянки під будівництво заправки фірми «Титан-плюс», ця фірма, за деякими джерелами, пов’язана з Райковичем.
Якщо ви хочете, щоб у нашому місті був міжнародний аеропорт, а перед ним – красивий сквер, для цього потрібно зробити ось що:
1. Поширити цей пост.
2. Дізнатися, хто на вашому окрузі депутат – майже всі вони є у Facebook.
3. Затегати свого депутата (для цього ставте @ і набирайте його прізвище) і звернутися до нього з проханням не підтримувати проект рішення про передачу цієї ділянки.
На багатьох із них, звісно, тиснуть. Хтось, можливо, в долі. Але насправді серед них є певна кількість дійсно достойних людей, які мають честь і совість, і які не хочуть бути причетними до цього дерибану.
Ваша позиція сьогодні дуже важлива. Це не перший сквер, на який поклали око місцеві торгаші. Тому що вони думають, що людям байдуже. Давайте покажемо, що нам не байдуже" - закликає кропивничан активістка ГО "Озеленення Кропивницький" Надія Паливода.

Як зазначили представники фрації РПЛ у міській раді депутати Рафаель Санасарян, Сергій Бойко та Михайло Демченко: такі рішення підтримуватись не будуть, адже в першу чергу, міська влада має дослуховуватись до думки громади, враховувати побажання та скарги кропивничан, а не приймати односторонні корисливі рішення.

 

Прочитано 596 разів
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+