Кропивничани дуже невдоволені ремонтом доріг у місті. ФОТО

Вівторок, 10 липня 2018 11:23

Вчора, під час апаратної наради, міський голова попередив підрядників, що їм не оплачуватимуть неякісний ремонт доріг.

Ці недоліки громаду не задовольняють! Не треба на тротуарній частині залишати пні в 1,5 м діаметром й огороджувати їх бордюром. Кому ми їх залишаємо? Нащадкам? –зазнаив він. 

Мешканці Кропивницького активно скаржаться у фейсбуці, що після ремонту залишається багато недоліків. Зокрема, нерівне свіже асфальтоване покриття, засипані люки та неякісно реконструювана тротуарна та газонна частини. 

"От вам і ремонт дороги. Клали вони всі і на нас, водіїв, і на вас Андрій Райкович. От вам і підняті люки, глибина, десь 3-5 см.
Це тільки три люки, якщо я не помиляюся, теплових мереж, про які я говорив. А ще багато всього, що за кадром. І ливньовка на Чорновола-Тімірязєва яку, як сказав Кухаренко, обов'язково піднімуть", - обурений громадянин міста Роман Круніч.

 

"А тепер і мої 5-ть копійок. Іду в суботу, асфальт кладуть в калюжі (дош зранку линув). Сфоткав. Накинулися, чого. Відповів, що міський голова говорив про якусь якість. Послали... Мене і голову. Хоч не самого, а з міським головою. Через годину - ті калюжі, які на фото, закакатали. Тому слова про гарну роботу навіть від мера - і гарна робота - це дві великі різниці. І о, ще дещо. оце вийшов і "проінспектував" роботу. Пальцем виколупав сантиметрову дірочку. Гляньте фото..." - пише у Фейсбуці Юрій Яровий

 

 

 

Прочитано 954 разів
Останнє редагування Вівторок, 10 липня 2018 16:14
Оцініть матеріал!
(2 голосів)

Додати коментар


+