Кропивничанин просить повернути місту трамваї

Понеділок, 10 січня 2022 13:53

Кропивничанин Дмитро Кохан просить повернути місту трамваї. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на сайт місцевих петицій.

«Шановні мешканці нашого міста. Зараз кожен із нас стикається з транспортною проблемою. На разі, отримавши відповідь від міською ради про те, що вони не планують розглядати питання про повернення місту трамваю, я вимушений звернутися до звичайних громадян.

 Якщо хтось не знає, трамвай є найефективнішим видом громадського транспорту, який у змозі перевозити величезну кількість пасажирів, навіть у важкі погодні умови. З іншого боку, звичайні люди мають стереотипи з приводу трамваю. Також трамвай дає можливість з'єднати віддалені райони міста, що дасть можливість людям швидко в легко добиратися до місця роботи або по справам.

 

Найголовніше, у години пік трамвай може розгрузити центральні вулиця міста, про проблему яку ми всі знаємо, а також у вечірній час, коли приватні перевізники знімають з рейсу маршрутки, тому що "їм не вигідно", майже не можливо дістатися домівок та побачитися з рідними», - пише автор петиції.

Дмитро Кохан закликає небайдужих людей та звичайних мешканців підписати петицію.

Станом на сьогодні зібрано 66 підписів з 450 необхідних.

Фото: умовне, most-dnepr.info

Прочитано 759 разів
Останнє редагування Вівторок, 11 січня 2022 12:28
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+