Фотовиставку до 83-ї річниці створення області презентували у Кропивницькому

Понеділок, 10 січня 2022 15:35

Презентація виставки з нагоди 83-ї річниці створення області «Кіровоградщина.Сторінки історії» відбулася в обласному краєзнавчому музеї сьогодні, 10 січня. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на Кіровоградську обласну раду.

«Доповнити цю виставку має ще одна важлива подія – декомунізація назви області. Наступну річницю створення області ми повинні святкувати вже з новою назвою. Для цього обласна рада прийняла відповідне рішення, чекаємо крок назустріч від народних обранців. Я щиро вдячний усім, хто творить історію становлення нашого краю!», - зазначив у вітальному слові заступник голови обласної ради Дмитро Лінько.

Виставку презентував Регіональний центр наукових досліджень з історії України та підготовки історико-краєзнавчих видань Кіровоградської обласної ради спільно з Кіровоградським обласним краєзнавчим музеєм.

Нагадаємо, Кіровоградська обласна рада звернулася до Верховної Ради України щодо перейменування області 30 березня 2021 року відповідно до назви обласного центру - Кропивницька.

Прочитано 319 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+