Кіровоградська місцева прокуратура отримала нового керівника (ФОТО)

Вівторок, 28 січня 2020 15:10
Кіровоградська місцева прокуратура отримала нового керівника (ФОТО) Фото: http://depo.ua/

Прокурор Кіровоградської області Олексій Тубелець представив колективу керівника Кіровоградської місцевої прокуратури Олександра Панова. Про це з посиланням на пресслужбу установи повідомляє mandarin-news.

У короткому виступі Олексій Тубелець повідомив, що наказом Генерального прокурора від 23 січня 2020 року Олександра Панова призначено на посаду керівника Кіровоградської місцевої прокуратури.

Олександр Олександрович працює в органах прокуратури з 2005 року на різних посадах – слідчого, старшого слідчого військової прокуратури, помічника прокурора району, прокурора відділу, а згодом заступником начальника відділу в апараті прокуратури Харківської області. Зарекомендував себе позитивно, гарний фахівець прокурорської справи та добрий організатор, – так охарактеризував прокурор області Олексій Тубелець новопризначеного прокурора міста.

В свою чергу Олександр Панов подякував за підтримку та довіру, і запевнив, що спрямує роботу колективу місцевої прокуратури на забезпечення поставлених завдань. При цьому зазначив, що свою роботу будуватиме у тісній співпраці з територіальними органами місцевого самоврядування та правоохоронними органами.

Олександр Панов

Прочитано 852 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+