Кіровоградщина: в дитбудинок та притулок передали 60 кг коропа

Четвер, 25 листопада 2021 16:29

Головний державний інспектор Кіровоградського рибоохоронного патруля Олександр Яковенко спільно з користувачем водойми Євгеном Глущенко відвезли 20 кг свіжої риби в дитячий будинок «Наш дім» та 40 кг в притулок «Дім Милосердя». Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на сторінку Кіровоградського рибоохоронного патруля.

Коропа зловили вночі в селі Назарівка Соколівської територіальної громади. Зранку на неї зробили експертизу регіональної державної лабораторії Держспоживслужби.

В притулку «Дім Милосердя» розповіли, що рибу планують приготувати на вечерю та заморозити для приготування недільних благодійних обідів для безпритульних. Наразі там перебувають жінка з трьома дітьми, які постраждали від насилля, породілля з грудною дитиною, жінка, яка втратила зір та чекає операційного втручання, інші люди, яким необхідне тимчасове житло. На благодійний обід планують зварити рибний суп.

В дитячому будинку частину коропів запечуть на вечерю, залишок - заморозять. Також інспектор патруля з вихованцями «Нашого дому» домовилися про спеціальний майстер-клас з риболовлі та при теплій погоді виїзд на риболовлю. Наразі там перебуває 16 дітей.

«Сьогодні спільно з орендарем водойми ми зробили гарну справу. Ця ініціатива має бути прикладом і для інших користувачів, адже кожен з нас має нести соціальну відповідальність та допомагати тим, хто цього потребує», - наголошує начальник Управління Державного агентства меліорації та рибного господарства у Кіровоградській області Вячеслав Грибенко.

Прочитано 373 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+