Депутат Кропивницької міськради оголосив боротьбу «наливайкам» Рекомендовані

Четвер, 25 листопада 2021 17:42

Депутат Кропивницької міської ради Рафаел Санасарян сьогодні, 25 листопада, під час восьмої сесії вкотре порушив проблему так званих «наливайок» в обласному центрі. Про це повідомляє mandarin-news.

За словами депутата, лише на його окрузі, а саме по вул. Попова, налічується  сім точок нелегального продажу спиртного.

«Ми з командою активно боремось проти таких «наливайок», де продають невідомо що та невідомо якого складу. Ми звернулись в усі інстанції, зокрема й до поліції. Проте поліція сліпо не бачить, або не хоче бачити цю проблему.

Тому я звертаюсь до вас, Андрію Павловичу, доручити очільнику поліції Кропивницького розібратися в цій ситуації та, можливо, запросити його на наступне засідання сесії, щоб він озвучив своє бачення боротьби з нелегальними «наливайками», адже це справді велика проблема», - наголосив у своєму виступі депутат.

Міський голова Кропивницького підтримав позицію Рафаеля Санасаряна та має долучитись до вирішення проблеми «наливайок».

«Ми звернемося до керівника національної поліції міста і запросимо його на наступну сесію, заздалегідь поставивши питання. А під час найближчої апаратної наради я поставлю правоохоронцям завдання провести відповідні рейди», - каже очільник міста.

Андрій Райкович згадав і про проблему поширення наркотиків та психотропних речовин у Кропивницькому. Також міський голова зауважив, що профілактична робота в цьому напрямку триває і дає позитивний результат.

Фото: Олексій Каприця 

Прочитано 2091 разів
Останнє редагування Четвер, 25 листопада 2021 17:46
Оцініть матеріал!
(2 голосів)

Додати коментар


+