Кіровоградщина: на дорозі державного значення розвалюється міст (ВІДЕО)

Понеділок, 12 серпня 2019 14:55
Кіровоградщина: на дорозі державного значення розвалюється міст (ВІДЕО) Фото: скріншот з сюжету телеканалу "Україна"

На Кіровоградщині один з мостів на трасі державного значення знаходиться в аварійному стані. Про це повідомляє mandarin-news із посиланням на Сегодня.

Цей міст знаходиться на трасі Н14 Олександрівка-Миколаїв. За інформацією видання, він весь в дірках ще й вібрує, коли їдуть вантажівки. Його не ремонтували понад півстоліття відтоді, як побудували. Щоб обійти цей міст, необхідно подолати 50 кілометрів.

Щодня дорожню ділянку долають близько п'яти тисяч водіїв. Аварійною конструкцію визнали ще три роки тому. Експерти рекомендували обмежити рух великовантажного транспорту до 20 тонн. І досі цю заборону не ввели в дію.

У нас є безліч підприємств на території самої Олександрівки та Олександрівського району. І якщо ми поставимо обмеження, вони не зможуть працювати на повну силу, – розповів місцевий житель.

На ремонт переправи необхідно понад 100 мільйонів гривень. Таких грошей у бюджеті Олександрівки  немає. Обласні чиновники – допомогли тільки з асфальтом, а його класти на тендітну конструкцію немає сенсу. Тому жителі села допомоги вирішили просити у президента. Люди записали відеозвернення і листи, які найближчим часом направлять до Києва.

Screenshot_9.jpg

Медіа

Прочитано 1037 разів
Останнє редагування Понеділок, 12 серпня 2019 15:19
Оцініть матеріал!
(3 голосів)

Додати коментар


+