Керівників комунальних підприємств Кропивницького попередили про персональну відповідальність

Понеділок, 05 листопада 2018 12:08

Сьогодні під час апаратної наради міський голова наголосив на тому, що буде особисто контролювати стан роботи теплогенеруючих та водопостачальних підприємств  - про це повідомляє mandarin-news.

Ми рік слухали інформації, ми розглядали плани, ми здійснювали відповідне фінансування. Нами виконано ремонтні роботи, по тепломережам, по об’єктам теплогенерації. Час проведення діалогів закінчився. Зараз прийшла пряма робота. Тому будьте добрі - контроль, контроль і ще раз контроль, - наголосив Адрій Райкович

Очільник міста попередив, що це стосується не тільки тепловиків, а й водоканал. Так у разі виникнення аварії на тепломережах усі мають бути готові до оперативної роботи в рамках регламенту:

Ми тратимо мільйони на те, щоб реконструювати наші системи: тепло- та водопостачання. Наразі ми говоримо про використання відповідно систем планового пуску, електронного контролю, поступовому підвищенню тиска до номінального. Тому, будь ласка ,хай ці системи працюють, - зазначив міський голова Андрій Райкович.

Фото: з відкритих джерел

Прочитано 476 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+