Громадська рада має намір завадити підвищенню тарифу на воду

П'ятниця, 19 жовтня 2018 09:30
Таке рішення одностайно ухвалили члени Громадської ради при Кіровоградській ОДА. Окрім того , Рада долучилась до вимог профспілок щодо введення мораторії на підвищення усіх житлово  - комунальних послуг – повідомляє mandarin-news.

 

Особиста присутність генерального директора  ОКВП "ДНІПРО-КІРОВОГРАД"  Романа Ілика  та озвучені ним доводи не переконали членів громадської ради. Рішення Громадської ради наступне:

1"Вважати економічно-необгрунтованим і соціально небезпечним підняття тарифів на водопостачання і водовідведення ОКВП "Дніпро-Кіровоград". 2. "Підтримати рішення Федерації профспілок Кіровоградської області щодо введення мораторію на підвищення цін на природний газ, тарифів на електроенергію, водопостачання і водовідведення та житло-комунальні послуги для населення." -  написав на свої сторінці у facebook Анатолій Войний.

Із цими  вимогами представники громадських організацій мають намір долучитись  сьогодні у відкритому обговоренні щодо підвищення тарифів на водопостачання і водовідведення ОКВП "Дніпро-Кіровоград"

ФОТО з відкритих джерел

 

Прочитано 537 разів
Останнє редагування П'ятниця, 19 жовтня 2018 09:42
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+