Голова села на Кіровоградщині задекларував мільйонний прибуток

Вівторок, 03 квітня 2018 16:12

Екс-голова Гаївської сільської ради Добровеличківського району Кіровоградської області, а нині в.о. старости Гаївського старостинського округу Тишківської ОТГ Микола Коваленко, на ряду з іншими посадовцями та чиновниками подав декларацію за  2017 рік, вказавши рекордний як для займаної посади заробіток. Про це йдеться в поданому до Єдиного державного реєстру декларацій документі, інформує «Центр медіарозслідувань «Прозоро».

 

Відповідно до оприлюднених даних, керівник села до 2017 року мав у власності 14,94 гектари землі та будинок на 70 квадратних метрів. За минулий же рік власність сім’ї, а до неї Микола Коваленко записав також свою дружину Олену, поповнилась ще трьома земельними ділянками загальною площею 1,15 гектара. Є у сім’ї й рухоме майно – автомобіль Volkswagen Caddy 2008 року.

Що ж до доходу, то тут сільський голова Ганівки став рекордсменом, записавши до заробітної плати отриманої за основним місцем роботи 939 тисяч 334 гривні, що складає 78 тисяч 277 гривні зарплатні, премій і надбавок на місяць. Ще 20,62 тисяч гривень заробив Микола Коваленко на передачі в оренду власного майна. Дружина на цьому міні-бізнесі встигла отримати 11,3 тисячі гривень. Крім того записав посадовець і зарплатню дружини 27 тисяч 209 гривень.

 

«Центр медіарозслідувань «Прозоро» вже направив запит до Гаївської сільської ради з вимогою надати штатний розпис працівників ради, а також копії усіх наказів сільського голови щодо призначення надбавок та додаткових виплат, що діяли протягом 2017 року.  

Прочитано 1972 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+