Голова Кіровоградської ОВА пояснив ситуацію з пальним

Четвер, 05 травня 2022 19:22

Голова Кіровоградської ОВА Андрій Райкович роз’яснив ситуацію щодо пального, передає mandarin-news.

«Ми мали внутрішнє джерело постачання пального, допоки не знищили нафтопереробний завод у Кременчуці.  До того ж, на мирні території починають повертатись люди, чимало зупинились на тимчасове проживання.

 

Російський агресор щодня і щоночі варварськи знищує інфраструктуру: мости, дороги, залізничні об’єкти, нафтобази, елеватори. 

Головне – забезпечити пальним нашу армію. За можливості – галузі критичної інфраструктури: міський транспорт, швидкі допомоги, правоохоронців, рятувальників, енергетиків, комунальну техніку. І ми намагаємось діяти саме так,»- розповів Райкович. 

За його словами, очікується зростання ціни на пальне. 

"Керівництво держави нині перебудовує логістику. На жаль, реальність війни у тому, що ворог знищив значну частину нашої економіки. Наразі в країні немає вільних джерел, з яких можна датувати знижену ціну на пальне, тому без зростання не обійтись. Протягом тижня-двох планують налагодити постачання з єдиного стабільного джерела ЄС. Отже, треба бути готовими, що ціна на певні види пального буде на рівні з сусідніми країнами",- говорить голова ОВА. 

.Детальніше у ВІДЕО.

 

Медіа

Прочитано 1893 разів
Останнє редагування Четвер, 05 травня 2022 19:36
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+