Дівчина з Кіровоградщини потребує допомоги

Середа, 31 жовтня 2018 12:09

Ірині Іванченко, тяжкохворій 26-річній уродженці міста Добровеличківка, що на Кіровоградщині, терміново потрібні кошти на лікування – повідомляє mandarin-news із посиланням на Фейсбук-сторінку Ірини Іванченко.

В 2011 році Ірина захворіла розсіяним склерозом, котрий поступово відбирає в неї можливість самостійно пересуватися. На даний момент дівчина не може ходити. У травні вона пройшла перший етап курсу лікування, що позитивно вплинуло на її самопочуття. У листопаді їй необхідно пройти другий етап, що коштує 215 тисяч гривень.

Той, хто знайомий зі мною особисто, знає, що я б ніколи не звернулася за допомогою, якщо б не крайня на те необхідність. Сьогодні мені 26 років, 3 з яких я провела в нерівній боротьбі за своє здоров'я і повноцінне життя, за самостійний похід в магазин біля будинку, за недовгу прогулянку в парку - за той мінімум, який ми зазвичай не помічаємо, поки не позбавляємося. Зараз ситуація поставила мене перед фактом існування без можливості самостійного пересування. Як мінімум. Страшно мені? Страшно, - коментує Ірина Іванченко.

Реквізити: 5168 7573 5894 8927

Іванченко Ірина Анатоліївна

Автоматический альтернативный текст отсутствует.

Прочитано 327 разів
Останнє редагування Середа, 31 жовтня 2018 12:13
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+