Депутатка Кіровоградської обласної ради відверто поспілкувалась зі старостами сіл Рекомендовані

Вівторок, 17 серпня 2021 17:57

Депутатка обласної ради від Радикальної партії Олега Ляшка Марина Осіпова  відверто поспілкувалась із старостами сіл Олександрівщини. Разом вони обговорили проблеми, ідеї, цілі та бачення розвитку громади.

У розмові з депутаткою старости повідомили про проблеми їхніх округів, як-от освітлення, земельні питання, розмежування. Вони виникли зокрема й тому, що у свторених старостинських округах залишились старі школи, будинки культури, ФАПи, які потребують ремонту.

Марина Осіпова запропонувала старостам отримати фінансування на втілення проєктів подавши свої ідеї до державного фонду регіонального розвитку на 2022 рік.

«На жаль, селищною радою до 15 липня поточного року самостійно на електронний майданчик не було розміщено заявки та проектно-кошторисної документації.

Як стало потім відомо, то кількість актуальних і завершених ПКД - мінімальна. Це одна із причин… Нічого не планувалось…

В таких випадках, мені стає дуже сумно, адже хочеться, щоб Олександрівщина та інші громади області розвивались і відроджувались»,- констатує Марина.

Насамкінець вона висловила підтримку старостам від обласного осередку Радикальної партії.

«З 17-19 серпня, продовжуючи роботу над загальним обласним проектом програми 2022 року, проводиться збір пропозицій від депутатського корпусу. 

Команда Радикальної партії Олега Ляшка завжди готова до діалогу і розмови! Ми готові підтримувати всі ідеї та допомагати їх втілювати в життя задля мешканців області!»- вказала депутатка обласної ради.

Прочитано 1312 разів
Останнє редагування Вівторок, 17 серпня 2021 18:27
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+