Депутат Демченко: Кропивницька поліція катує людей “по-новому”! ВІДЕО

Четвер, 15 лютого 2018 14:10

З таким плакатом, сьогодні, під час засідання сесії Кропивницької міськради вийшов депутат від РПЛ Михайло Демченко. 

Він повідомив про те, що 18 грудня 2017 року до нього звернулась жителька мікрорайону Новоолексіївка з проханням допомогти.

За словами жінки, 17 грудня, її син вночі прийшов із слідами сльозогінного газу на обличчі та червоними очами. Він пояснив, що йдучи додому, його зупинили працівники патрульної поліції та приснули в очі газовим балончиком і почали обшукувати. Коли нічого не знайшли, залишили його та поїхали геть.

Обурена такою нахабною поведінкою поліції, жінка одразу ж зателефонувала в чергову частину поліції і повідомила про цей випадок.

Протягом години, до будинку постраждалого прибув патруль. Поліцейські увійшли до двору і стали наносити удари ногами по тілу та голові хлопця. А що б мати не заважала, їй зафіксували руки за спиною та поклали обличчям на землю.

Потім,  юнакові вдягли наручники і відвезли до міськвідділу поліції. 

Мати йшла пішки посеред ночі, щоб визволити сина з відділку. Коли прибула на місце, хлопця вивели у жахливому стані:побитого і босоніж. Злякана жінка викликала швидку, яка і госпіталізувала хлопця з відділку. 

Наступного дня, постраждалі, разом із депутатом Михайлом Демченко звернулися до місцевої прокуратури. Яка, наразі займається розслідуванням цього випадку. 

 

Медіа

Прочитано 964 разів
Останнє редагування Четвер, 15 лютого 2018 15:06
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+