57 порушень стану доріг зафіксували поліцейські Кіровоградщини

Четвер, 25 жовтня 2018 09:45

1 жовтня інспектори відділу безпеки дорожнього руху розпочали осінній комісійний огляд автомобільних доріг, вулиць і залізничних переїздів – повідомляє mandarin-news з посиланням на Національної поліції Кіровоградської області.

За результатами проведеного огляду станом на 23 жовтня інспектори видали керівникам дорожньо-комунальних та залізничних організацій 57 вимог (приписів) на усунення виявлених недоліків. До адміністративної відповідальності притягнули 36 посадових осіб. Щонайменше 10 пропозицій щодо покращання організації дорожнього руху патрульні направили до органів місцевої влади та місцевого самоврядування. 

Зараз поліцейські продовжують фіксувати стан покриття проїзної частини, узбіч, тротуарів, забезпечення видимості технічних засобів організації дорожнього руху. Особливу увагу патрульні приділяють аварійно-небезпечним ділянкам дороги та місцям концентрації ДТП. За результатами обстеження інспектори визначають необхідні обсяги ремонтних робіт та необхідні заходи з ліквідації недоліків в експлуатаційному утриманні вулично-дорожньої мережі.

Також патрульні не залишаються осторонь проблеми готовності виробничих підрозділів до утримання доріг у зимовий період. Зокрема перевіряють технічний стан снігоприбиральної техніки, навантажувачів, наявність необхідного запасу пально-мастильних матеріалів, піщано-соляної суміші тощо.

ФОТО Патрульна поліція Кіровоградської області

Прочитано 409 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+