Ветеранська футбольна збірна України провела зустріч із кропивницькими військовослужбовцями

Понеділок, 02 липня 2018 09:28

У п'ятницю, 29 червня, на стадіоні «Зірка» відбувся товариський футбольний матч, в якому зустрічались ФК «Кропивницький», складений переважно з воїнів третього полку спеціального призначення, та збірна України серед ветеранів.

Зазначимо, що в складі зіркової команди гостей, під керівництвом Анатолія Дем’яненка та Володимира Лозинського, вийшли такі легендарні, для вітчизняного футболу, постаті як В’ячеслав Свідерський, Владислав Ващук, Віталій Косовський, Володимир Єзерський, Сергій Нагорняк, Едуард Цихмейструк, Віталій Рева та багато інших славетних постатей української Гри.

Щодо команди господарів, яких прийшло підтримати більше тисячі земляків, то наставник «Кропивницького» Едуард Особлюк заявив на гру наступний склад: Богдан Годун, Сергій Галуха, Віктор Клименюк, Юрій Шаравара, Владислав Буть, Сергій Куницький, Євген Павлов, Андрій Клименюк, Євген Фрітче (капітан команди), Таріел Гаделія, Владислав Восконян, Максим Олійник, Юрій Таран, Анатолій Денисюк, Ярослав Бирса та Василь Петринко, якому легендарний футболіст та тренер Анатолій Дем’яненко, за мужність та справжній героїзм, вручив м’яч із автографами всіх гравців ветеранської збірної.

Додамо, що наразі наші хлопці лідирують в групі «Південь» Відкритого Чемпіонату України Героїв АТО. Ну а для їх досвідчених опонентів цей матч став уже 99. При цьому визнані майстри зазнали лише п’яти поразок, забиваючи в середньому більше чотирьох м’ячів за гру. Тож, протиборство обіцяло бути напруженим. Так і сталося.

На початку гри суперники обидва суперники намагалися знайти слабкі сторони в захисті опонентів, але інтрига загострювалася тим, що ніхто не збирався поступатися, а тому діяв надобережно. Втім, під завершення першох половини, легендарний лівий півзахисник київського «Динамо» 90-х Віталій Косовський здорово відкликнувся на передачу партнера та з близької відстані безвідпорно поцілив у ближній кут воріт кропивничан – 0:1.
Далі у гостей виникло ще декілька нагод, аби збільшити перевагу, але ні Сергій Нагорняк, ні всюдисущий Віталій Косовський, ні віце-президент ФФУ Олег Собуцький, свої нагоди не використали.
А от улюбленці публіки, за вісім хвилин до завершення поєдинку, змогли відновити статус-кво. Після навісної передачі, дешо не вдало на виході зіграв Віталій Рева, а Анатолію Денисюку, після відскоку, залишалося переправити м’яч до порожніх воріт – 1:1 – бойова нічия, яка так і не відповіла на питання: «Хто ж кращий: досвід чи мужність?». Втім, глядачі, які сповна насолодилися спортивною виставою, залишилися задоволені, адже в таких матчах повинна перемагати лише її Величність Гра.

Прочитано 552 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+