У Кропивницькому відбувся "зірковий" юнацький футбольний турнір

Вівторок, 03 липня 2018 14:08
У всеукраїнському турнірі з футболу, приуроченому Дню Конституції, взяли участь вісім юніорських команд. За перемогу та призи зірки українського футболу Андрія Ярмоленка упродовж двох днів боролися юні вихованці кропивницьких СК «Зірочка», ФК «Зірка», ДЮФК «Альянс» та дитячо-юнацької спортивної школи № 2, олександрійського «Аметисту», петрівського «Інгульця», а також черкаського «Дніпра» та «Десни» - команди з рідного міста Андрія Ярмоленка – Чернігова.
За результатами вирішальних матчів, що проходили в обласному центрі на стадіоні «Зірка», чемпіонами турніру стали юні черкащани, які в серії післяматчевих пенальті показали кращий результат, ніж господарі поля – команда «Зірка».
На фінальні змагання та урочисту церемонію нагородження переможців завітали представники влади міста та області, народний депутат України від РПЛ Дмитро Лінько, та легендарний гравець національної збірної з футболу Андрій Ярмоленко.

Спорт та здоров‘я нашої молоді - це один з головних пріоритеів Радикальної партії Олега Ляшка. Ми інвестуємо в розвиток спортивної інфраструктури, спортивні та оздоровчі проекти. Це життєвонеобхідно, якщо ми хочемо бачити наших дітей та внуків здоровими та щасливими. Дякую всім організаторам, тренерам, батькам та молодим футболістам за чудовий турнір та гарну гру!, - зазначив Дмитро Лінько. 

Він, також долучився до привітань учасників. Від себе вручив спеціальний приз «За силу Волі» гравцю черкаського «Дніпро-80» Данилі Науменко, який грав зі зламаною рукою.

Юних спортсменів, також, привітав кумир багатьох шанувальників футболу Андрій Ярмоленко, який особисто вручив гравцям пам’ятні призи та подарунки. Без зіркових презентів не залишився жоден з учасників турніру.

Після церемонії нагородження учасники спортивного свята мали змогу сфотографуватись з Андрієм Ярмоленком та отримати його автограф.
Прочитано 654 разів
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+