У Кропивницькому відбулись змагання з художньої гімнастики "Кубок Співдружби 2017".ФОТО

Субота, 28 жовтня 2017 14:52

Сьогодні, у Кропивницькому відбулись змагання з художньої гімнастики  "Кубок Співдружби 2017" серед дівчат з усієї України 2012-2013 року народження. Спонсором турніру уже традиційно, 3 рік поспіль, став Рафаель Санасарян та Кропивницька міська організація Радикальної Партії Олега Ляшка. Чудові виступи малечі тішили публіку, всі були приємно вражені, а дорослі із захватом підтримували юних гімнасток. 

Рафаель Санасарян разом з командою підготували подарунки всім учасникам бонусні картки магазинів спортивного одягу Sport Discounter, на яких зараховано по 500 гривень для здійснення покупок. 

"Ми завжди долучаємося до таких заходів і підримуємо дітей та батьків. Спорт в Україні потрібно підіймати на новий рівень. І ми з командою намагаємося максимально докладати зусиль, щоб досягти цієї мети. Одне з найголовніших завдань -  дарувати нашій малечі світле майбутнє, робити їх максимально щасливими та успішними, - зазначив Рафаель Санасарян

Команди охоче взяли участь у цих змаганнях , адже це була чудова можливість проявити себе. Дівчатка показали чудові результати, кожна з учасниць продемонструвала свій особливий танець. Тренери команд були задоволенні нагородами та успіхами своїх команд. Дівчата отримали медалі та грамоти за активну участь в турнірі.

Прочитано 2006 разів
Останнє редагування Субота, 28 жовтня 2017 22:28
Оцініть матеріал!
(2 голосів)

Додати коментар


+