"Динамо" Київ вибили з Кубку України "Олександрію"

П'ятниця, 27 жовтня 2017 10:11

Футбольний клуб "Олександрія" програв київському "Динамо" із рахунком 2:3 у 1/8 фіналу Кубка України. Команди не змогли визначити переможця протягом основного часу гри, тож доля матчу вирішувалася у двох екстра-таймах.

Цьогорічну боротьбу за Кубок України "городяни" розпочали з матчу проти київського "Динамо" на домашній арені стадіону "Ніка". У першому таймі обидві команди створювали небезпечні моменти біля воріт суперника. "Олександрія" одразу знайшла слабкі місця киян на позиціях, де грали молоді футболісти, однак перетворити гострі моменти у забиті м'ячі не вдалося.

Своєю чергою, динамівці реалізували одну з небагатьох небезпечних атак. На 36-ій хвилині Гонзалес виконав простріл в штрафний майданчик, і Кравець переправив м’яч в незахищені ворота. Саме за мінімальної переваги гостей команди й пішли до роздягалень. Після перерви Володимир Шаран випустив на поле "свіжих" Грицука і Бацулу, які значно додали активності грі своєї команди. "Олександрія" явно домінувала у другій половині зустрічі і створила декілька потенційних моментів, але забитим голом завершився лише один. На 77-ій хвилині Сергій Старенький зрівняв рахунок після розіграшу штрафного. Визначати переможця матчу довелося у ході двох екстра-таймів. "Олександрія" мала реальні шанси створити сенсацію, та досвід "Динамо" зіграв свою роль. Два голи від гостей у другому екстра-таймі майже зняли всі питання про переможця матчу. На 125-ій хвилині Василь Грицук реалізував пенальті і поставив крапку "престижу" у цьому протистоянні - 2:3 на користь "Динамо", і "Олександрія" може цілком зосередитися на грі в чемпіонаті.

Головний тренер "Олександрії" так прокоментував матч в ефірі телеканалу "Футбол 1": "Хлопці дійсно сьогодні повністю віддавали себе на полі. Вважаю, що ми були більш близькими до перемоги, ніж "Динамо"… Ми грали так, як могли. Заважав технічний брак, але, тим не менш, намагалися грати вперед". Володимир Шаран також відзначив, що президент клубу залишився задоволеним грою команди і пообіцяв, що футболісти отримають свої преміальні, незважаючи на результат.

Прочитано 763 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+