Юні кропивницькі футболісти зіграли з народним депутатом. ФОТО

П'ятниця, 27 липня 2018 09:58

Вчора,  26 липня, народний депутат України від Радикальної партії Олега Ляшка Дмитро Лінько разом із своїм помічником-консультантом Олександром Скляревським відвідали футбольний клуб «Водник», де обговорили успіхи місцевої команди.

На початку зустрічі, наставник «Водника» Ігор Кравченко  нагородив почесних гостей іменними подяками «за надану допомогу та підтримку дитячої футбольної команди «Водник».

Зазначимо, що команда Кравченка виступала на всеукраїнському турнірі «Золотий колосок України-2018», який проходив з 2-го по 8-е липня в місті Скадовськ.  Більше того, кропивничани, з-поміж 26 учасників, вибороли достойне шосте місце.

Думаю, ні для кого не секрет, що для розвитку футболіста, окрім тренувань, потрібна постійна змагальна практика. На жаль, через складну економічну ситуацію, зараз дуже важко регулярно брати участь у турнірах за межами нашого регіону. На місцеву владу, в черговий раз,  навіть не хочеться нарікати. Зазначу лише, що вони просто нам не допомагають. Не бачать...

Але надзвичайно добре, що є люди, які безмежно люблять спорт і готові допомагати в розвитку підростаючого поколінням. І от саме з проханням посприяти в фінансуванні поїздки на престижні змагання я звернувся до одного з найвідоміших футбольних діячів в нашій області Олександра Скляревського. Ну, а Олександр Васильович з розумінням поставився до нашого прохання, сказавши, що спільно із народним депутатом Дмитром Ліньком покриє затрати на дорогу. І зараз, можу з впевненістю сказати, що представники Радикальної партії виконали  свої  обіцянок.

За такої підтримки, дітлахам хотілося виступити якомога краще. Враховуючи рівень турніру, то я задоволений виступом своїх вихованців. Із доволі складної групи, ми змогли вийти до 16-ки найкращих. В 1/8, на жаль, поступилися доволі грізним опонентам з Рівненської області й потрапили до списку команд, які виборювали місця з п’ятого по восьме. Спочатку, програючи 0:2, ми змогли відіграти відставання йв серії пенальті, перемогти опонентів із Запорізької області – 4:3. Ну, а в грі за п’яту позицію виявилися дещо слабшими за суперників із Донецької області, поступившись – 0:2. Втім, я впевнений, що в юному віці зайняті місця не такі важливі, головне – це прогрес  та досвід, якого гравці набувають саме завдяки ось таким турнірам. І дуже приємно, що такі високопоставлені, але небайдужі люди, як Дмитро Лінько та Олександр Скляревський, йдуть нам на зустріч, сприяючи розвитку улюбленої гри мільйонів українців – зазначив Ігор Кравченко.

Цікавою родзинкою зустрічі став футзальний матч між гостями та юними гравцями «Водника». Більше того, виявилося, що для народного депутата України Дмитра Лінька зал, у якому проходив матч, - рідний. Лінько, у минулому, теж займався футболом і починав свій шлях саме з ДЮСШ «Водник». Тож, для нього ця гра, як зізнався нардеп, була достатньо символічною.

В дитинстві, я мріяв стати футболістом. Свою коротку футбольну кар’єру починав в клубі «Водник». Це було у далекому 2002-у році. Минуло 16 років, я нарешті повернувся в рідний зал і навіть зіграв з малими у футбол. Це було надзвичайно приємно, адже попри велику плин часу, я досі обожнюю футбол. Та й у літній період важливо дати можливість дітям оздоровитись, зайнятись спортом. Обіцяю, що ми будемо підтримувати мій перший футбольний клуб і надалі! – додав нардеп.

Зі словами тренера Кравченка, повністю погодився  Олександр Скляревський, додавши:

«Водник» подарував нашому регіону цілу плеяду чудових гравців, які завжди були й, впевнений, будуть на передових ролях у різних командах, як обласного так і всеукраїнського рівня. Не можна спокійно дивитися на те, як зовсім без опіки залишилася така відома в нашому місці спортивна база. Скажу з упевненістю, що в майбутньому нам вдасться відновити минулорічну славу кущівського «Водника».

 

 

Прочитано 806 разів
Останнє редагування П'ятниця, 27 липня 2018 11:08
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+