Ліга Чемпіонів: воротар з Кіровоградщини заробив пенальті та врятував команду на останній хвилині. Всі голи (ВІДЕО)

Четвер, 07 листопада 2019 09:20
Ліга Чемпіонів: воротар з Кіровоградщини заробив пенальті та врятував команду на останній хвилині. Всі голи (ВІДЕО) Фото: https://www.ua-football.com/

У четвертому турі групового турніру Ліги Чемпіонів донецький «Шахтар» зіграв драматичний матч з «Динамо» із Загреба. На останній хвили голкіпер з Кіровоградщини Андрій Пятов заробив у штрафному противника пенальті, врятувавши для гірників матч, повідомляє mandarin-news.

«Шахтар» розпочав матч більш ніж впевнено – футболісти українського гранда впевнено йшли в атаку, втіливши свою перевагу у гол вже на 13-ій хвилині. Втім, хорвати вже на 25-ій відновили рівновагу. 1-1, потрібно все починати спочатку.

Але далі гра у гірників не пішла. Наші футболісти часто грішили поперечними передачами, фактично не створюючи гостроти. Майже не було креативу від Марлоса та Тайсона, а саме від них його чекали найбільше. Вболівальники донеччан з полегшенням зітхнули після вилучення Ніколи Моро на 74 хвилині. Здавалося, зараз «Шахтар» втілить свою кількісну перевагу у голи, але вже на 79-ій Марлос отримав червону картку, зрівнявши склади команд.

А далі пішов суцільний жах. На 83-ій «Шахтар» пропустив гол від Іванушеца, а за 89-ій хвилині – від Адемі. 3-1, сушіть весла. Втім, снаги гірників вистачило на те, щоб створити неймовірний камбек – на третій доданій хвилині забив Мораес. На останніх секундах матчу гірники заробили штрафний, а голкіпер донеччан Андрій Пятов пішов до штрафної суперника, покинувши власні ворота. Саме він і заробив для «Шахтаря» пенальті, отримавши удар в обличчя в гущі захисників. Одинадцятиметровий впевнено реалізував Тете, для якого цей матч став дебютом у Лізі Чемпіонів.

3-3, і «Шахтар» піднімається на друге місце в групі, обійшовши «Динамо» за додатковими показниками. Втім, гірники мають всі шанси пройти до стадії плейоф турніру – все залежить від самих донеччан.

Медіа

Прочитано 1581 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+