Як минула восьма сесія депутатів Кропивницької міськради

Четвер, 25 листопада 2021 19:59

Сьогодні, 25 листопада, відбулась восьма сесія депутатів Кропивницької міської ради. Про це повідомляє mandarin-news.

Так, на початку сесійного засідання нагородили кращих спотрсменів та їхніх тренерів. Міський голова Андрій Райкович і секретар міської ради Олег Колюка вручили кращим спортсменам обласного центру  та їхнім наставникам сертифікати на суми від 10 до 25 тисяч гривень.

Фінансове заохочення отримали чемпіон Європи з боксу серед молоді Бозорбой Матякубов, призерки чемпіонату Європи з таеквон-до (ІТФ) Владислава Лягаєва і Наталія Конюх, переможець Кубка Європи зі скелелазіння Ярослав Ткач, чемпіон світу з пауерліфтингу серед юніорів Володимир Тютюшкін, призери чемпіонатів світу з пауерліфтингу серед юнаків та дівчат Данило Волосянко і Марія Козир, призер чемпіонату світу з гирьового спорту Геннадій Тимофєєв, призери чемпіонату світу з плавання серед спортсменів з вадами слуху Ірина Терещенко, Дар’я Тарасенко та Владислав Гриценко.

Винагороди отримали також тренери, які готували спортсменів до змагань: Вадим Саласенко, Ігор Зюнзя, Микола Побережець, Юлія Бондаренко, Сергій Шевченко і Олена Кузніцова.

Також депутати внесли зміни до міського бюджету. Серед основного:

на 1,4 млн. грн збільшили видатки по управлінню охорони здоров’я для оплати апаратів високопотокової неінвазивної вентиляції легень.

 2,7 млн. грн піде на завершення реконструкції приймального відділення ЛШМД

 2,4 млн. грн державної субвенції спрямуємо для придбання житла учасникам АТО і родинам загиблих воїнів.

Окрім цього, депутати підтримали проєкт рішення про перейменування закладів освіти обласного центру.

Також народні обранці розглянули низку земельних питань.

 

Прочитано 1082 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+