В обласному центрі маршрутник облаяв нецензурщиною учасницю АТО (Відео)

Понеділок, 31 липня 2017 10:25

В обласному центрі водій маршрутки №113  нахамив учасниці АТО та звинуватив у пред’явлені несправжнього посвідчення учасника бойових дій. 

Конфлікт між водієм та капітаном батальйону „Святослав” трапився минулої п’ятниці, йдеться в сюжеті „День за днем”. 

Жінка пред’явила своє бойове посвідчення. У відповідь вислухала нецензурщину про жінок в армії від шофера. Свою історію написала на сторінці в соцмережі, а вже за кілька днів зустрілася із своїм кривдником в кабінеті начальника міського транспорту та зв’язку. 

Юлія 14 років прослужила в органах внутрішніх справ та 2 роки в добровольчому батальйоні патрульної служби поліції особливого призначення „Святослав”. У зоні АТО була чотири рази. Востаннє звідти приїхала на ротацію минулого тижня. 

Каже, коли їздить із дитиною – завжди оплачує за проїзд. Втім водії маршруток не завжди зупиняються на вимогу, коли її бачать. Про подібні ситуації їй розповідали колеги. В офіційних відповідях від перевізників – відписка: нібито водії через погану видимість не бачать пасажирів на зупинках. Аби розібратися, що саме трапилося в маршрутці – начальник транспорту та зв’язку Кіровоградської міськради викликав представників компанії-перевізника та водія. Той свою провину частково визнав і вибачився. 

Ситуація із пільговими перевезеннями в місті стоїть особливо гостро, бо компенсацію за перевізників отримує лише комунальне підприємство. У міськраді запевняють: частково вирішити проблему мають 20 нещодавно закуплених комунальних автобусів. Також нині розглядають можливість введення електронного квитка.

Юлія ж написала офіційну скаргу на перевізника. Сподівається, що профілактичну бесіду із водієм на підприємстві таки проведуть. Два роки тому учасники АТО з одним із водіїв на цьому ж маршруті таку профілактичну бесіду вже проводили.

Прочитано 1649 разів
Останнє редагування Четвер, 07 вересня 2017 15:22
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+