У Кропивницькому відбулося урочисте відкриття приймальні Радикальної Партії Олега Ляшка

П'ятниця, 06 липня 2018 11:26

Сьогодні, шостого липня, в Кропивницькому відбулося урочисте відкриття громадської приймальні Радикальної партії Олега Ляшка.

Більше 100 активістів партії Народної Перемоги з усіх районів зібралося на церемонії аби, разом із керівниками обласного штабу Михайлом Бевзенком та Валерієм Колесником, здійснити важливий крок для розвитку партії.


«З приходом літа по всій Україні, зокрема, і на Кіровоградщині відкриваються громадські приймальні РПЛ. Таким чином, ми стаємо ближчими до людей і до вирішення тих чи інших проблем. І поки наші колеги у Верховній Раді прикладають максимум зусиль, аби змінити склад ЦВК, який уже декілька років не оновлювався, то наша з вами задача оновити базу членів ДВК у ваших регіонах, знайти прихильників Радикальної партії та донести «Слово Ляшка» у кожен двір. Сьогодні , ми разом з вами створюємо новітню історію України, адже з нами Бог і Україна» - зазначив Голова Кіровоградської територіальної організації РПЛ Михайло Бевзенко.

 

По завершенню урочистої частини, всі керівники районних та обласної штабів, перейшли до актового залу ЦДПУ імені Володимира Винниченка .

Там радикали Кіровоградщини підвели підсумки вже зробленої роботи та  обговорили плани на майбутнє. Перш за все, йшлося про чергові президентські та парламентські вибори до яких команда радикалів уже на повну силу готується.

 З нами Бог і Україна!

 

Прочитано 1803 разів
Останнє редагування П'ятниця, 06 липня 2018 12:05
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+