Олег Ляшко: Людям треба робота і зарплата, а не свинячі бої у адмінкварталі. Відео

Вівторок, 17 жовтня 2017 12:12

Олег Ляшко проти контрреволюцій та заколотів, які влаштовують промосковські сили в центрі столиці на гроші олігархів та Кремля. На цьому наголосив лідер Радикальної партії під час засідання Погоджувальної ради.

«Ми проти того, щоб в країні, яка відбиває російську агресію, влаштовувались контрреволюції і заколоти. Їх організовують політичні лідери за гроші Кремля та олігархів, які обікрали українців. Вони свідомо борються не за людей, а за владу, прикриваючись інтересами українців. При цьому, вони намагаються знищити українську державність. Ми їм цього не дозволимо!», - заявив Ляшко.

Народний депутат переконаний, що людей цікавить підвищення їхніх доходів, а не політичні протистояння.

«Реальна боротьба за людей – це голосування за підвищення зарплат та пенсій. Людям потрібна робота і зарплата, а не свинячі бої кожні 2 роки, в результаті яких ми втрачаємо території і суверенітет та гинуть українці. Вони прикриваються зв’язками із Москвою і при цьому натягують на себе жупани найбільших патріотів України. Так чому ці «патріоти» із російськими паспортами? Досить дурити народ!», - обурився лідер РПЛ.

Прес-служба РПЛ

Медіа

Прочитано 638 разів
Останнє редагування Вівторок, 17 жовтня 2017 15:26
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+